воскресенье, 14 февраля 2010 г.

«Я отримав земельну ділянку у розмірі два гектари для ведення сільського господарства. Чи потрібно мені реєструватися як приватному підприєцю для ведення дільності? Чи я можу продавати рештки зі свого господарства без жодних реєстрацій? А ще кажуть, що потібно фермерське господарство реєструвати. В яких випадка це потрібно робити?»

Згідно зі статтею 1 Закону України «Про особисте селянське господарство»,
особисте селянське господарство – це господарська діяльність, яка проводиться без створення юридичної особи фізичною особою індивідуально або особами,
які перебувають у сімейних чи родинних стосунках і спільно проживають, з метою задоволення особистих потреб шляхом виробництва, переробки і споживання сільськогосподарської продукції, реалізації її надлишків та надання послуг із використанням майна особистого селянського господарства, у тому числі й у сфері сільського зеленого туризму. Діяльність, пов'язана з веденням особистого селянського господарства, не належить до підприємницької діяльності.
Вам не потрібно реєструватися як приватному підприємцю або створювати фермерське господарство для того, щоб реалізувати рештки. Реєструватися потрібно лише в тому випадку, коли ви маєте на меті отримання прибутків, а не задоволення особистих потреб.

Комментариев нет:

Отправить комментарий